Kesän herkkuja

Tällainen ruokabloggaus tähän väliin. Ruokien valmistus (erityisesti aasialaisten ruokien) on yksi lempi juttujani. Kesällä tulee mansikat ja muut ihanat marjat, uudet perunat ja grillikausi (vaikka en grillata oikein osaakaan. Hyvää se silti on! :D)



En itse ole mikään suuri kalan ystävä, mutta silloin tällöin tietyssä mielialassa sekin maistuu. Tässä ohje ihan purkkisillistä. Tämon on tosi hyvä lisuke perunoille tai muuten vaan kesäiseen ruokapöytään. On herkkua myös ruisleivän päällä!

Sillihyvä (äitini perukoilta tämä ohje. Nimikin on ymmärtääkseni äitini keksimä. Söpö. :D)

Aineet:
  • 1 prk kermaviiliä
  • 1 prk smetanaa
  • 1 sipuli
  • 1 ahti perhesilli (tai mitä vain silliä)
  • 3 kovaksi keitettyä kananmunaa
  • sinappia
  • sitruunamehua
  • pippuria
  1. Keitä kananmunat koviksi. Anna jäähtyä
  2. Pilko sipuli pienenksi
  3. Pilko silli halutessasi pienemmäksi
  4. Pilko jäähtyneet kananmunat
  5. Sekoita kermaviili, smetana, sipuli, kananmunat ja silli yhteen kulhossa
  6. mausta halutessasi sinapilla, sitruunamehulla ja pippurilla



Tässä on ihanaa se,että kaikkia aineita saa pistää juuri sen verran, kun huvittaa. 

Parasta on, kun antaa seoksen maustua jääkaapissa parisen tuntia.

Kokeilkaa ja kertokaa mitä tykkäsitte! :)

Ei kommentteja