Häämatka - Part 2/2

Tämä on jatkoa poustaukselle Häämatka - Part 1/2

Yhdelle päivälle olimme varanneet päiväretken Symin saarelle. Tästä kirjoitinkin jo erillisen postauksen, jonkä näet täältä.

Ilma oli kaunis ja laivamatka ihan mukava. Ei tullut merisairautta niin kuin viimeksi Barcelonassa ollessamme "parti-risteilyllä" Krissen kanssa xD. 
Jokin siinä Symin laivan tasaisessa hurinassa vaikutti ihmisiin niin, että lähes koko porukka oli laivalla unessa! :D



Paikallinen seilori ja Symin värikkäät talot







Kana-souvlakia :3
Kaikki kissat kerjäsi jostain syystä mieheltä herkkuja :D
Arkkienkeli Mikaelin luostari







Symi oli tosi kaunis ja kuvauksellinen paikka. Huomattavasti myös siistimpi kuin Rhodes, sillä roskia ei näkynyt melkein missään. Hintataso ainakin satama-alueella oli kyllä tosi korkea, mistä tuli vähän miinusta.

Ehkä yksi mahtavimpia juttuja tällä päiväreissulla oli kuitenkin se, että näin luonnonvaraisia delfiinejä! Ehkä hurjan kahden sekunnin ajan, mutta silti. Oli niin mahtavaa, koska boikotoin Tampereen Särkänniemen delfinaariota enkä ole siis aikaisemmin nähnyt eläviä delfiinejä niiku for real.

Rhodes Townin aquarium

Seuraavana päivänä suunnattiin tutkimaan Rodoksen Old Townia, jossa päätin, että teen kaikki mahdolliset turistiaktiviteetit mitä vaan voi tehdä! xD

Bussissa lipun hinta 2,20 € kiskalta ostettuna. Kuskilta ostettuna 2,40 €

pidin esim papukaijaa kädessä.. :D


..annettiin rahaa taiteilijalle, jota pidin kädestä xD





En osaa sanoa oliko nämä häät vai jokin sweet 16 tyylinen juhla? Miten nuorena Kreikassa mennään naimisiin?
 

livemusaa :3


Game of Thrones! *_* 
 




Mun yksi odotetuimmista asioista oli se, että pääsen jollekin ihanalle biitsille ja kirkkaaseen veteen uimaan. Päätettiin suunnata Falirakiin, joka on suht lähellä Rhodes Townia. Tällä kertaa kuljetiin taksilla, joka maksoi 22 euroa. Pyydettiin kuskia viemään meidät "Faliraki Beachille" mikä olikin ilmeisesti aika järkyttävän iso, joten annettiin kuskille vapaat kädet viedä meidät jollekin hyvälle spotille. Ja hyvän spotin valitsikin!






Näiden aurinkotuolien vuokraus kustansi yhteensä 9 €

Porukkaa ei ollut paljon ja lähettyvillä kiva ravintola, josta sai hakea juomaa aurinkotuolille. Päädyttiin myös lounastamaan täällä.


Takaisin hotellille mentiin Rhodes Townin kautta busseilla. Päätettiin käydä vielä katsomassa illan auringonlasku, joka oli tosi kaunis! *_*




"vuoristo", jonka taakse aurinko laskeutuu on itseasiassa Turkin mannerta! :D



Meidän lemppari ravintolaksi tuli Vrachos Restaurant . Palvelu tosi ystävällistä ja meillä oli ihana merinäköala. Ravintola todella mukava ja siisti myös sisältä. Ixian rannikon tuulisuudesta huolimatta, ulkoruokapöydät olivat tuulelta hyvin suojassa. :) 



Ruoka oli hyvän hintaista ja todella herkullista. Mun lemppari ruokalajiksi koko matkalla tuli gyros (grillattua porsaanlihaa, tzatsikia, tomaattia ja punasipulia, pitaleipää). Erityisesti Vrachosissa lihassa oli ihana grillauksen maku!

Täällä oli myös aivan ihanat jälkkärit. Muun muassa nutellalla ja banaanilla täytetty crepe <3





Meillä kuului Finnmatkojen matkapakettiin siis lennot ja hotelli 7 yötä (all inclusive) merinäköalalla, joten hinnaksi tuli yhteensä 1 448 €. 
Käyttörahaksi (matkustusta ja kaikkea muuta härpäkettä varten) meillä oli yhteensä noin 500 €, joka riitti mainiosti :) 

Hotellilla ruoat olivat ok, mutta niihin valitettavasti kyllästyi suhteellisen nopeasti. Suosittelen kuitenkin ainakin hotellin tosi monipuolista ja kattavaa aamupalaa! All inclusiveen kuului myös kaikki allasbaarin "paikalliset" drinkit, joka oli ihan mukavan pituinen drinkkilista sisältäen myös oluet ja viinit, limut sekä pehmistä niin paljon kuin sielu sieti :D

Kreikka on kyllä sellainen kohde, että voisin suunnata vielä uudestaan!

tätä katua tuli kuljettua useampaankin otteeseen :) 

5 kommenttia

  1. Ihania ruokia ainakin näytti olevan, nam

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No oli kyllä ihania ruokia. Gyros ja tzatziki, nams!

      Poista
  2. Voi ei miten ihanaa teillä on ollut <3 Toi auringonlaskukuva on ihan tajuttoman hieno! Ja ihania noi Symin talot ja ja ja...ihana postaus! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha. Kiitti! :D se arskalasku oli niin ihana. Tuli itseasiassa otettua videokin vikoista hetkistä... ehkä vielä lisään sen tänne :D

      Poista
    2. Joo lisää! :D Kävin tsekkaa jos oisit jo laittanut mut ei ollut vielä xD

      Poista